Zonnepanelen twente

Zonnepanelen zijn een mooie, duurzame investering die steeds vaker worden gebruikt. Vanuit de overheid wordt het ook steeds belangrijker om een duurzaam huis af te kunnen leveren. Vanuit dit oogpunt is het dan ook een slimme keus om zonnepanelen op jouw dak neer te leggen. Maar waarom nou eigenlijk?

Hoe werken zonnepanelen?

Dat een zonnepanelen een verrijking zijn voor iedere woning is vrij duidelijk. Maar hoe werken zonnepanelen eigenlijk?
Een zonnepaneel bestaat voornamelijk uit zonnecellen. Silicium is het materiaal waar zonnepanelen doorgaans van gemaakt zijn. Dit materiaal zorgt ervoor dat stroom wordt geleid zodra er licht op valt.

Doordat de zon schijnt op een zonnepaneel ontstaat er een elektrische stroom tussen de positieve lading bovenop de cel en de negatieve lading onder de cel. Dit fenomeen wordt gelijkstroom genoemd. Vervolgens zorgt een omvormer ervoor dat deze gelijkstroom wordt overgezet in wisselstroom. Deze wisselstroom contact normaal gesproken voor in je stopcontact. Deze stroom wordt door de omvormer het elektriciteitsnet op gestuurd, klaar voor jou om te gebruiken.

Voordelen Zonnepanelen

Het hebben van zonnepanelen brengen de volgende voordelen met zich mee:

1. Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk
2. Waardestijging van het huis
3. Je bent niet meer afhankelijk van de energieprijzen
4. Zonnepanelen zijn onderhoudsvrij
5. Zonnepanelen zijn betrouwbaar

Zonnepanelen laten leggen voor A.Scheffer B.V.

Zoals je weet bieden veel verschillende partijen zonnepanelen (en het leggen hiervan) aan. Waarom zou je dan bij A.Scheffer B.V. moeten bestellen? Wij hebben op dit moment al jaren ervaring met het leggen van zonnepanelen of andere duurzame oplossingen als warmtepompen.
Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor op jouw dak, dan komen wij vrijblijvend bij je langs op de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.
Twijfel dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op dan zorgen wij dat er een monteur bij je langskomt om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Zonnepanelen schuur
Zonnepanelen dak
Facebook