Dienstverlening

Ook doen wij bij A.Scheffer B.V. aan verschillende dienstverlening. Wij kunnen bij u als bedrijf (ook als particulier) de gehele technische dienst verzorgen. Zo hoeft u geen vast personeel aan te nemen, maar kunt u ons ten alle tijde bereiken. Ook is het mogelijk vaste tijden etc met ons af te spreken waar we u kunnen helpen. Ook is het natuurlijk mogelijk u een aantal weken uit de brand te helpen als technische dienst.

Ook voor infra werken zijn zijn wij beschikbaar. Zo zijn wij onder meer betrokken geweest bij renovatie van de N36. Denk hierbij aan de aanleg van nieuw asfalt etc. Echter kunnen wij meer als alleen asfalt leggen, en zij wij voor veel infra klussen beschikbaar. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Ook lenen wij voor andere bedrijven natuurlijk personeel uit, mocht hierom gevraagd worden. Mocht u mensen te kort komen, kunt u ons altijd een belletje doen. U kunt op de rest van de site vinden waar wij allemaal gespecialiseerd in zijn. Onze belangrijkste werkzaamheden zijn installatiewerk, het aanleggen van zonnepanelen, of infra en speciaalwerken.

Zoals net gezegd kunt u ons ook voor speciaalwerken bereiken. Wij hebben tot op heden al verschillende speciaalwerken (met succes) verricht. Mocht u hier meer over willen weten kunt u altijd  vrijblijvend contact met ons zoeken om de mogelijkheden te bespreken.

Zoals u dus kunt zien zijn wij als bedrijf erg divers, en hebben wij meerdere dienstverlening. Wij hebben jaren ervaring in verschillende takken. Wij kunnen u dus altijd voorthelpen. Dit kan zowel zakelijk als particulier.

Dienstverlening logo