Duurzaamheid

Op zoek naar een duurzaam huis?

Wij werken met A.Scheffer B.V. erg aan duurzaamheid. Zo hebben wij ook veel mogelijkheden om uw woning duurzaam te maken en zo het milieu te helpen. Onze core business hierin zijn zonnepanelen. Wij kunnen vrijblijvend bij u langs komen op de mogelijkheden te bekijken voor uw dak. Is de ligging goed t.o.v. de zon? Hoeveel panelen moet u plaatsen? Wat kosten deze zonnepanelen u, en wat leveren ze u op? Dit zijn allemaal vragen die wij kunnen beantwoorden en waarmee we u van dienst kunnen zijn. Natuurlijk doen wij het plaatsen en leveren van de zonnepanelen ook helemaal zelf.

zonnepanelen
zonnepanelen
previous arrow
next arrow
Slider

Zoals bekend gaat Nederland langzaam van het aardgas af. Een goede manier om dit te verhelpen is overstappen naar een warmtepomp. Een warmtepomp zorgt voor een milieuvriendelijke manier om het huis op te warmen, en het van warm tapwater te voorzien. De warmtepomp is een duurzaam alternatief voor een cv-ketel op gas. De CO2 uitstoot kan wel dalen tot 50 procent doordat er geen of minder gas wordt verbruikt.

Een warmtepomp draait op stroom: het stroomverbruik in huis neemt toe, het gasverbruik neemt af. Wanneer u de benodigde stroom zelf opwekt, bijvoorbeeld met zonnepanelen, wordt de CO2 uitstoot nog lager. Ook de bij aangelegde vloerverwarming kunnen wij voor u leggen. Een combinatie komt dus helemaal ten goede aan de duurzaamheid van uw huis.

Vloerverwarming beter voor duurzaamheid

Ook hebben wij nog andere opties om de duurzaamheid van uw huis te verbeteren. Zo kunnen wij LED-verlichting plaatsen, plaatsen wij voor u houtgestookte verwarming plaatsen wij ook hybride ketels.